第Ⅰ卷
Ⅰ.听句子,选出句子中所包含的信息。每个句子读两遍
1.She is having fun on the playground.
2.I’ll have a birthday party at 6:20 p.m.
3.My uncle goes to work by bike.
4.Today is October twelfth.
5.Australia has many beautiful beaches.
Ⅱ.听句子,选出该句的最佳答语。每个句子读两遍
6.How much is this pair of shoes?
7.How tall is your sister?
8.Mom,this is my friend Peter.
9.Who is your favourite teacher?
10.Have a good time,Frank.
Ⅲ.听对话和问题,选择正确答案。每段对话及问题读两遍
听第一段对话及问题,回答第11小题。
W:What are you doing,John?
M:I’m painting.
Q11:What is John doing?
听第二段对话及问题,回答第12小题。
W:Hi,Bill.What does your little sister look like?
M:She has two big eyes and looks cute.She has long black hair.
Q12:Who is Bill’s little sister?
听第三段对话及问题,回答第13小题。
M:When is the Spring Festival?
W:In January or February.
Q13:When is the Spring Festival?
听第四段对话及问题,回答第14至15小题。
W:I want to go to the store.Can you go with me?
M:Yes,I can.What do you want to buy?
W:A T-shirt.
M:When will we meet?
W:At 10:00 a.m.
Q14:What does the girl want to buy?
Q15:When will they meet?
听第五段对话及问题,回答第16至18小题。
M:Hello,Alice! How many people are there in your family?
W:Four.I have a brother.
M:How old is your brother?
W:He is nineteen.
M:What does your brother do,then?
W:He’s a student.
M:Wow! Where is he studying?
W:In Beijing.By the way,my brother plays basketball very well.You can play with him together when he comes back.
M:Great! When will he come back?
W:Next week.I’ll call you then.
M:OK.
Q16:How many people are there in Alice’s family?
Q17:What does Alice’s brother do?
Q18:When will Alice’s brother come back?
Ⅳ.听短文和问题,选择正确答案。每篇短文及问题读两遍
听第一篇短文及问题,回答第19至21小题。
Mr.Li is a doctor.He works in a hospital.His house is far from the hospital.Every day he drives his car to work.Today his car doesn’t work.He has to ride to work.After work,he has to buy something for his car.But he doesn’t know how to go to the store.He asks the policeman for help.Mr.Li rides his bike to the store and gets the things.
Q19:Where does Mr.Li work?
Q20:Who tells Mr.Li the way to the store?
Q21:How does Mr.Li go to the store?
听第二篇短文及问题,回答第22至25小题。
Emma is my friend.She is beautiful.She has a round face,two big eyes and a small mouth.Her arms and legs are long.She’s very tall.She’s 1.65 metres tall.She likes to wear an orange dress.Orange is her favourite colour.She likes to drink apple juice a lot.Her favourite fruit is bananas.She eats bananas every day.
Q22:How tall is Emma?
Q23:What’s Emma’s favourite colour?
Q24:What does Emma look like?
Q25:What does she like to wear?
第Ⅱ卷
Ⅷ.听短文,完成句子。短文读两遍
Mike is my new classmate.He is 15 years old,and his birthday is on December 24th.
His father works in an office and his mother is a nurse.He has two sisters,a brother and an uncle.He also has a good friend called Mary.She is 14 years old.Mary’s home is near Mike’s,so he often visits her.
He goes to school every day and he’s in Class 6,Grade 9.His favourite subject is English,and he is very interested in the history of China.He also likes math a lot.He hopes to go to university and become a teacher.His hobbies are drawing and taking photos.
更多增值服务,请点击 [下载] 筛选,精彩不容错过。
梓耕联系方(传真)
名师汇二维码
梓耕教育二维码