Unit 9 综合测试卷
Ⅰ.听句子,选出句子中所包含的信息。每个句子读两遍
1.The boy has made rapid progress in his English study.
2.Jack and Dick have been to the science museum many times.
3.After they put up a tent,they began to cook outside.
4.He and she haven’t been to the National Science Museum.
5.It’s easy for you to get many kinds of Chinese food in Singapore.
Ⅱ.听句子,选出该句的最佳答语。每个句子读两遍
6.Have you ever been to the National Science Museum?
7.Why won’t the man see the movie?
8.I’ve never been to Hangzhou National Tea Museum.
9.How many times have you been to Singapore?
10.Who has been to the amusement park?
Ⅲ.听对话和问题,选择正确答案。每段对话和问题读两遍
听第一段对话和问题,完成第11小题。
M:Could you please show me the photos that you took of a panda in the zoo?
W:Sure,here you are.
Q11.Which animal has the girl taken photos of?
听第二段对话和问题,完成第12小题。
W:Is Mary at home,Tony?
M:Sorry.She has gone to the museum.
Q12.Where has Mary gone?
听第三段对话和问题,完成第13至15小题。
W:Have you ever been to America,Peter?
M:Yes.I went there with my mom when I was eleven.
W:Which city did you visit in America?
M:Well,we visited New York first and stayed there for three days.Then we went to Boston to visit my uncle and aunt.We stayed with them for two days.
W:Sounds like a great trip!
Q13.When did Peter go to America with his mom?
Q14.How long did they stay in Boston?
Q15.Which city did they visit?
听第四段对话和问题,完成第16至18小题。
W:Tim,what are you doing?
M:I’m looking for some information about China.I’m going to visit China for a holiday.
W:Have you ever been to China?
M:No,but my sister Ann has been there on business.She said there were many beautiful places of interest.
W:Yes.China is a beautiful country.I have been there twice.When are you leaving?
M:At 10 a.m.this Sunday.
W:Have a good trip!
M:Thanks a lot.
Q16.Who has been to China on business?
Q17.How many times has the girl been to China?
Q18.When will Tim go to China?
Ⅳ.听短文和问题,选择正确答案。每篇短文和问题读两遍
听第一篇短文和问题,完成第19至20小题。
Have you been to Hong Kong? It’s a wonderful place to take a holiday.Last week I went there with my friend.On the first day,we visited the Clock Tower first.The Clock Tower was very tall.We took some photos there.Next,we went to the Space Museum.The next day,we visited the Ladies’ Street.There were a lot of street stores selling clothes and other things.I bought some nice things for my family and friends.All in all,I enjoyed myself in Hong Kong.
Q19.Why did the speaker go to Hong Kong?
Q20.What place didn’t the speaker visit on the first day?
听第二篇短文和问题,完成第21至25小题。
Hello,my name is Taylor.I come from New York,the US.My parents came to Beijing five years ago.One year later I came here,too.Now I am a student at No.14 Middle School in Beijing.I like the life here.I go to school on weekdays.My classmates are all friendly to me.I have made ten good friends.At weekends,I often stay at home and watch TV shows.Of course,I don’t understand them very well.But I’m trying to learn Chinese.During my holiday I like traveling with my parents.We have been to many places of interest,such as the National Science Museum and the Summer Palace.However,I have never been to Xi’an to see the Terracotta Army.I hope to have such a chance.
Q21.Where does Taylor come from?
Q22.How long has Taylor lived in Beijing?
Q23.What does Taylor often do at weekends?
Q24.How many good friends has Taylor made?
Q25.Where has Taylor never been so far?
Ⅴ.听短文填空。短文读两遍
Hi,my name is Sandy.My brother and I went to the countryside on Friday morning.We went there by train and arrived at 6:00 in the evening.My aunt and uncle cooked dinner for us.It was so delicious that we ate a lot.On Saturday morning,we went for a walk in the mountains.The weather was great and the air was clean.We saw different kinds of flowers along the way.We went to my uncle’s farm after lunch.We fed the chickens and milked the cows.We were tired but happy.In the evening,my aunt told us some stories while we were looking at the stars.We returned home on Sunday.We really had a wonderful trip.
更多增值服务,请点击 [下载] 筛选,精彩不容错过。
梓耕联系方(传真)
名师汇二维码
梓耕教育二维码