期中综合测试卷(二)
Ⅰ.听句子,选出句子中所包含的信息。每个句子读两遍
1.We are talking about the culture of China.
2.I often climb up the mountains on weekends.
3.The boy wants to make a difference in the future.
4.They can go there by bus.
5.I am good at English.
Ⅱ. 听句子,选出该句的最佳答语。每个句子读两遍
6.What is Kate doing now?
7.How far is it from your home to the library?
8.What time does Sam go home every day?
9.What’s your favourite subject?
10.How do you usually go to school?
Ⅲ.听对话和问题,选择正确答案。每段对话和问题读两遍
听第一段对话和问题,完成第11小题。
W:How do you go to school,Toby?
M:My home is a little far from my school,so I go to school by bike.
W:Me,too.
Q11.How does Toby go to school?
听第二段对话和问题,完成第12小题。
W:I want to water flowers tomorrow.What about you,Tom?
M:I want to plant trees with my friends.
Q12.What will the girl do tomorrow?
听第三段对话和问题,完成第13至15小题。
W:You look sad,Sam!
M:I’ll have a math class on Tuesday,Li Fang.
W:What’s the matter with you?
M:I’m not good at math.
W:Don’t worry! You can join a math club with me.
M:Really? I’d love to.
Q13.How does Sam look?
Q14.When will Sam have a math class?
Q15.What will Sam do?
听第四段对话和问题,完成第16至18小题。
M:What do you want to do this Saturday,Cindy?
W:On Saturday morning I want to exercise for half an hour,and then do my homework.
M:What about Saturday afternoon?
W:In the afternoon I want to go to the radio station to see my uncle.
M:Does your uncle work at the radio station?
W:Yes.He thinks his job is interesting.
Q16.What does Cindy want to do on Saturday morning?
Q17.Where does Cindy’s uncle work?
Q18.What does Cindy’s uncle think of his job?
Ⅳ.听短文和问题,选择正确答案。每篇短文和问题读两遍
听第一篇短文和问题,完成第19至20小题。
I am an Australian boy. My English name is John and my Chinese name is Li Qiang. I’m 15 years old. My parents and I live in Beijing and I’m studying in No.3 Junior High School in Beijing. I like my teachers. On weekdays I usually get up at 6:45 a.m. and walk to school. I like playing football. I love my school very much. I love Beijing.
Q19.Where does John come from?
Q20.How does John go to school?
听第二篇短文和问题,完成第21至25小题。
I’m Dave.I’m very happy now because my parents will take me to the zoo this afternoon.I love animals very much.And I like pandas best.They are very lovely.And I often draw pandas.I have a pet cat at home.Its name is Coco.It’s three years old now.Tomorrow morning,I will take my cat to the pet hospital because it doesn’t eat anything these days.I’m afraid the cat is ill.My friend,Kate,said she would go with me.
Q21.How old is Coco?
Q22.Where will Dave go this afternoon?
Q23.What are Dave’s favourite animals?
Q24.What’s the pet at Dave’s home?
Q25.Where will Dave go tomorrow morning?
Ⅴ.听短文填空。短文读两遍
My name is Donna.I live in Xi’an,China.Xi’an is an ancient city.It has a long history.It has many places of interest.I enjoy the special dishes here.Sometimes I go to the famous Drum Tower and the Bell Tower.Next Sunday,I will go to the Terra Cotta Warriors.It is great.Many people visit there every day.I feel excited.Welcome to Xi’an.
更多增值服务,请点击 [下载] 筛选,精彩不容错过。
梓耕联系方(传真)
名师汇二维码
梓耕教育二维码