Unit 7综合测试卷
Ⅰ.听句子,选出句子中所包含的信息。每个句子读两遍
1.I like snow in winter.
2.Don’t forget to take your warm clothes.
3.Please ask Jim to call me back.
4.I want to call you but my phone isn’t working.
5.I’m having a good time visiting my uncle in Shanghai.
Ⅱ.听句子,选出该句的最佳答语。每个句子读两遍
6.How is the weather in Beijing?
7.What’s your uncle doing now?
8.Are you reading English?
9.Hello! May I speak to Mary?
10.How is it going?
Ⅲ.听对话和问题,选择正确答案。每组对话和问题读两遍
请听第一组对话和问题,回答第11题。
M:Is it cloudy in Moscow?
W:No,it isn’t.It is sunny.
Q11.How is the weather in Moscow?
请听第二组对话和问题,回答第12题。
M:Are you doing your homework now?
W:Yes,I am.
Q12.What’s the girl doing now?
请听第三组对话和问题,回答第13至15题。
W:Hello! Sam?
M:Maria?Hi! Where are you?
W:I’m in Mexico! I’m calling to say happy birthday to you!
M:Oh,thanks!
W:What are you doing?
M:We’re having a party.My family are all here.
W:How is the weather there?
M:Terrible.It’s cold and raining.How is the weather there?
W:Hot and humid.
M:So,what are you doing in Mexico?
W:I’m swimming.
M:Sounds nice.Well,give my wishes to your grandfather.
W:Thanks.
Q13.Where is Maria?
Q14.What is Sam doing?
Q15.How is the weather in Maria’s country?
请听第四组对话和问题,回答第16至18题。
W:Hello! This is Jenny speaking.Who’s that?
M:Hello! This is Tom.Is Kate in?
W:Yes,she is reading a book in the bedroom.
M:What kind of book is she reading?
W:A storybook.Its name is Three Bears.Sorry,she doesn’t like to talk with people when she reads books.Can I take a message?
M:Yes,I want to go shopping with her this evening.Can you ask her to call me later?
W:OK.Bye.
M:Bye.
Q16.Who are talking on the phone?
Q17.What is Three Bears?
Q18.What does the man want to do?
Ⅳ.听短文和问题,选择正确答案。每篇短文和问题读两遍
请听第一篇短文和问题,回答第19至21题。
I’m Maria.Today is Sunday and the weather is fine.My parents and I take a trip to the park.We leave home at eight thirty.The park is not far from our home.So we go there by bike.We get there at a quarter to nine.Then we go boating on the beautiful river.In the afternoon,we play cards in the park.I see an old man telling stories to some children under a big tree and some women dancing happily.My father takes lots of photos.
Q19.How does Maria get to the park?
Q20.When do Maria and her parents get to the park?
Q21.What don’t they do in the park?
请听第二篇短文和问题,回答第22至25题。
Hey,there!My name is Joy.I’m Russian and live in Moscow.It’s 6:30 p.m.now.It’s raining outside.My parents are cooking dinner in the kitchen.I’m listening to music in my room.I like dancing and singing.I go to the music club after school every Tuesday and Friday.We practice dancing on Tuesdays,and practice singing on Fridays.Mrs.May is our music teacher.She is best at playing the piano.She usually plays Russian music.Sometimes she also plays some Chinese music.I like cooking,too.My dad is good at cooking,and I want to learn to make chicken soup from him.
Q22.What is Joy doing now?
Q23.When does Joy practice singing?
Q24.What does Mrs.May usually play?
Q25.Who does Joy want to learn to make chicken soup from?
Ⅴ.听短文填空。短文读两遍
Good morning.Here is the weather report for cities in China today.It’s sunny in Beijing,but in the afternoon,it will be cloudy.It is good to go for a walk.The weather is fine and sunny in Qingdao.Harbin is snowy and windy.It’s good for skating.It’s sunny and warm in Xi’an.It is hot and rainy in Guangzhou.Please bring your umbrella with you.Thanks for listening.Have a good day.
更多增值服务,请点击 [下载] 筛选,精彩不容错过。
梓耕联系方(传真)
名师汇二维码
梓耕教育二维码